Studenții UVT, la Școala de excelență în turism și antreprenoriat | TargovisteNEWS

Studenții UVT, la Școala de excelență în turism și antreprenoriat

2(1)COMUNICAT DE PRESĂ

Studenți și profesori ai Facultății de Științe Economice, ai Societății Antreprenoriale Studențești și ai Facultății de Drept și Științe Administrative, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște au participat, în perioada 18-20 aprilie 2018,  la un maraton de evenimente sub egida  Școlii de excelență în turism și antreprenoriat și a Societăților antreprenoriale studențești în România studenților creativi. Evenimentele au fost organizate de către Facultatea de Științe Economice și Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, în colaborare cu experți în domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor.

La manifestare au fost invitate 11 centre universitare din țară, dar și din Republica Moldova, un loc de frunte ocupându-l Facultatea de Științe Economice, Societatea Antreprenorială Studențească și Facultatea de Drept și Științe Administrative, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, datorită premiilor obținute la concursurile organizate pentru studenții participanți, respectiv: Premiul II și Mențiune, în cadrul SOCIETĂȚILOR ANTREPRENORIALE STUDENȚEȘTI ÎN ROMANIA STUDENȚILOR CREATIVI și Premiul III  la ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT. Studenții selectați au beneficiat de programe de coaching, workshop-uri cu specialiști ai Agenției pentru IMM, au dezbătut noi strategii în domeniul turismului, planuri și idei de afaceri, dar și noțiuni de antreprenoriat necesare pentru elaborarea planurilor de afaceri.

 

 

BIROUL IMAGINE ȘI COMUNICARE

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]