Străzile din Găești au îmbrăcat haine de sărbătoare | TargovisteNEWS

Străzile din Găești au îmbrăcat haine de sărbătoare

Webp.net-resizeimage (1)Este perioada cu seri magice, în care orașele se transformă în tărâmuri de poveste, scăldate în lumini și decorate cu tot soiul de ornamente colorate.

Webp.net-resizeimage (2)Deși mai sunt săptămâni bune până la Crăciun, oamenii se bucură de atmosfera de sărbătoare și profită de cadrul feeric și fac multe fotografii.

Webp.net-resizeimageCa la un semn, străzile din Găești au îmbrăcat haine de sărbătoare, spre încântarea oamenilor, care au aşteptat cu nerăbdare ca oraşul să fie scăldat în lumini colorate.

Copiii nu au ratat ocazia şi s-au grăbit să facă fotografii cu ornamentele de Crăciun. Iar omul de zăpadă a fost la mare căutare.

Webp.net-resizeimage (3)Tot vineri seară a fost organizată o paradă. Îmbrăcaţi în straie populare şi cu torțe în mâini, oamenii au mărşăluit prin oraş.

Duminică, pe 1 decembrie, localnicii se vor aduna din nou în parcul central de această dată pentru a sărbători Ziua României.

Sursa: Pro TV

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]