25 aprilie 2024
Strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița pentru perioada 2012 – 2020, în fața oamenilor de afaceri

Strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița pentru perioada 2012 – 2020, în fața oamenilor de afaceri

strategie“După ce, în urmă cu 2 săptămâni, am prezentat și lansat dezbaterii publice Strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița pentru perioada 2012 – 2020 (varianta actualizată) într-un eveniment la care au participat, cu preponderență, reprezentanți ai administrației locale dâmbovițene, am considerat de cuviință ca același demers să-l îndrept și către mediul de afaceri. Și am organizat astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Județean, o dezbatere a Strategiei la care am invitat reprezentanți ai unităților economice din județ.

Așa cum mă așteptam – și mă bucur că s-a întâmplat astfel – opiniile acestora au demonstrat încă o dată aplicabilitatea și concretețea cu care se pun problemele în mediul privat: totul e planificat milimetric, totul se bazează pe o cunoaștere amănunțită a domeniului de activitate. Mă bucur că am dat posibilitatea acestor reprezentanți din business-ul județean să-și exprime punctele de vedere, aprecierile, sfaturile și criticile pe Strategie. Dezvoltarea județului, în definitiv, nu se va putea face fără ei și îi asigur că, atât cât îmi stă mie în posibilități, voi îndrepta toată atenția către activitățile pe care le reprezintă. Mi-am notat și astăzi mai multe subiecte lansate de aceștia și le voi pune pe lista de priorități în agenda următoarelor săptămâni și luni.

Cred că doar un consens general, acceptat de toți factorii implicați (administrație județeană, parlamentari, primari, mediul de afaceri) pe anumite teme majore privind direcțiile de dezvoltare a județului poate servi drept fundament al unui viitor mai bun. Altminteri, ne vom epuiza în continuare în războaie seci și inutile și ne vom întreba la final: Cu ce folos?”, spune Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița poate fi consultată la linkul de mai jos:

http://www.cjd.ro/fisiere/cjd/anunturi/291214/DB_Strategia%20de%20dezvoltare%20durabila_varianta%20%20actualizata_decembrie%202014.pdf

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial