25 aprilie 2024

Stan: “Vrem să obţinem cât mai mulţi bani pe zona de grădiniţe, astfel încât să putem să oferim municipiului Târgovişte şi o infrastructură educaţională într-adevăr modern”

stan„Vreau să menţionez că la Călăraşi, la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, a avut loc o discuţie pe Axa 4.

Este vorba de axa prin care administraţia publică locală târgovişteană urmează să acceseze peste 26 milioane de euro în cadrul proiectului privind transportul public şi a celorlalte domenii finanţabile prin Programul Operaţional Regional 2014- 2020.

Ne vom axa în aceste negocieri pe zona infrastructurii educaţionale. Vrem să obţinem cât mai mulţi bani pe zona de grădiniţe, astfel încât să putem să oferim municipiului Târgovişte şi o infrastructură educaţională într-adevăr modern.

Aş mai menţiona că pe zona fondurilor europene, de asemenea, vrem să accesăm o axă de finanţare prin care toate fostele puncte termice din municipiul Târgovişte să fie reabilitate în următorii 3- 4 ani”, a , a declarat primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial