29 martie 2024
Staff-ul Primăriei Târgoviște a zburat în Spania, la Castellon!

Staff-ul Primăriei Târgoviște a zburat în Spania, la Castellon!

stan-spania„În cadrul întâlnirii am abordat aspecte care ţin de serviciile consulare oferite celor peste 20.000 de târgovişteni care se află în Castellon, de problemele pe care le întâmpină şi de găsirea unor modalităţi concrete prin care aceştia să fie sprijiniţi.

La finalul întâlnirii am primit asigurări că solicitările concitadinilor noştri vor fi tratate cu toată responsabilitatea. Ca reprezentant al administraţiei publice locale din Târgovişte, voi face tot ce pot pentru ca drepturile zecilor de mii de târgovişteni care se află în afara graniţelor ţării să fie garantate şi respectate”, a declarat primarul Cristian Stan.

„În cadrul întâlnirii am abordat teme diverse care ţin de multiplele posibilităţi de colaborare dintre cele două comunităţi în sfera serviciilor publice, cu accent pe educaţie, siguranţa publică, asistenţa medicală sau protecţia copilului, dar şi pe zona investiţională sau pe problematica integrării românilor.

Am hotărât împreună demararea concomitentă a procedurilor administrative în vederea înfrăţirii celor două oraşe, astfel încât în cel mai scurt timp acest lucru să se realizeze.

Cred că prezenţa celor peste 20.000 de târgovişteni în Castellon impune cu necesitate o responsabilitate comună a celor două administraţii locale, iar stabilirea unor relaţii de colaborare în cât mai multe domenii este benefică pentru toţi cei implicaţi” a mai spus primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial