29 martie 2024
Stadionul din Târgovişte: “Se lucrează la tribuna nouă, zona de fundaţii, dar şi la terenul de joc propriu-zis”

Stadionul din Târgovişte: “Se lucrează la tribuna nouă, zona de fundaţii, dar şi la terenul de joc propriu-zis”

Webp.net-resizeimage (1)“Referitor la informatiile aparute in spatiul public, privind imposibilitatea desfasurarii meciurilor de acasa pe stadionul “Ilie Oana”, precizez ca nicaieri in Protocolul din data de 22.04.2020, incheiat intre AFC Chindia Targoviste si CSM Ploiesti, cu valabilitate pe intreaga perioada de desfasurare a sezonului competitional 2020-2021, nu este prevazuta posibilitatea denuntarii unilaterale a acestui act juridic, cu exceptia situatiei in care ACS Petrolul 52 Ploiesti ar fi promovat in prima liga la finalul sezonului trecut, lucru care nu s-a intamplat.
In aceeasi ordine de idei, resping cu hotarare orice fel de strategie de atragere a clubului targovistean in dispute electorale meschine, de catre cei a caror unica preocupare este minciuna ridicata la rang de arta.
Cu referire la lucrarile efective de modernizare a stadionului “Eugen Popescu”, precizez ca la acest moment se lucreaza la tribuna noua, zona de fundatii, la consolidarile de la partea inferioara a tribunei vechi, dar si la terenul de joc propriu-zis!
De precizat ca a fost realizata intreaga substructura a suprafetei de joc, de la instalatia de incalzire, pana la sistemul de drenaj si de evacuare a apelor pluviale.
La inceputul saptamanii viitoare, vor debuta lucrarile de foraj aferente stalpilor instalatiei de nocturna, dar si lucrarile de consolidare a partii superioare a tribunei vechi”, a precizat primarul Cristian Stan.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial