“Stadionul din Târgovişte, gata până în primăvara anului viitor” | TargovisteNEWS

“Stadionul din Târgovişte, gata până în primăvara anului viitor”

Webp.net-resizeimage (1)⚽️⚽️⚽️ “Continua proiectul la santierul de reabilitare din temelii a stadionului municipal „Eugen Popescu”.
⚽️⚽️⚽️ Lucrarile vizeaza atat tribuna ramasa, cat si constructia noua, constructie la care, in prima parte a saptamanii viitoare, se vor turna si primele elemente ale fundatiei, urmand ca aceasta faza sa fie finalizata rapid.
Webp.net-resizeimage⚽️⚽️⚽️ Rezultatul va fi o arena fotbalistica cu totul noua la Targoviste, echipata cu instalatie de nocturna, tribuna I (care va fi construita pe locatia fostei tribune a II a) va fi complet acoperita, va fi reabilitata integral actuala tribuna I, in general fiind indeplinite toate conditiile pentru disputarea meciurilor de prima liga.
⚽️⚽️⚽️ Pana la sfarsitul anului, vor fi ridicate fundatiile, va incepe montarea tribunei noi, vor fi confectionati stalpii pentru nocturna si vor fi date toate comenzile de subansamble (nocturna, echipamente antiseismice, echipamente de incalzire/racire/ventilatie, acoperis, scaune, sistem drenaj si incalzire gazon, etc.), astfel incat lucrarile sa decurga foarte rapid, iar investitia sa fie finalizata in prima jumatate a anului viitor”, a dat asigurari primarul Cristian Stan.

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]