“Spitalul Pucioasa, spital suport pentru COVID-19″ | TargovisteNEWS

“Spitalul Pucioasa, spital suport pentru COVID-19″

Webp.net-resizeimage“Spitalul Orășenesc Pucioasa are nevoie de ajutorul nostru în urma deciziei Comitetului Județean pentru Situatii de Urgență, prin care acesta devine spital suport pentru COVID-19, alături de Secţia Boli Infecţioase Târgovişte.

Personalul medical are nevoie de:
- Aparatură și echipament medical (aparate de ventilație mecanică, injectomate, infuzomate, monitoare funcții vitale și alte echipamente destinate acordării îngrijirilor medicale adecvate pacienților în stare gravă).

- Echipamente de protecție (măști N95, FFP2, simple, halate impermeabile de unica folosință, șorțuri impermeabile de unică folosință, combinezoane, mănuși de unică folosință, echipamente pentru protecția ochilor: ochelari/ ecran de protecție facială, vizete, capeline, acoperitoare încălțăminte)

- Produse biocide (dezinfectanți pentru mâini suprafețe și aer, pulverizatoare necesare utilizării dezinfectanților).

Facem un apel public către autorități și cetățeni pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi, astfel încât personalul medical și auxiliar să beneficieze de infrastructura medicală și protecția necesare tratării pacienților infectați cu noul coronavirus.”

sursa – USR Pucioasa

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]