28 martie 2024
Spectacol în ring! Viper Sport Găeşti luptă în forţă la „COLOSSEUM TOURNAMENT”

Spectacol în ring! Viper Sport Găeşti luptă în forţă la „COLOSSEUM TOURNAMENT”

Pe data de 26 februarie vom avea parte de un spectacol total pe DIGI  SPORT,  iar pentru cei care sunt abonați la rețeaua UPC-pe canalul FIGHT_BOX  sau online pe FIGHT_BOX LIVE, în gala de Kickboxing  „COLOSSEUM TOURNAMENT”.

După înfrângerea suferită de Iulian Marinescu (VIPER SPORT GAESTI) în luna noiembrie, înfrângere  pe care cei mai mulți oameni din sportul de contact au considerat-o „lovitura norocoasă ” pentru adversar, Iulian Marinescu îl va întâlni în ring pe Brilă Claudiu, sportiv pregătit de cunoscutul Claudiu Badoi „Prințul „.

În cazul în care va câștiga acest meci, Iulian va avea drept de revanșă, va lupta sa aducă „Titlul Mondial COLOSSEUM TOURNAMENT” la  noi în oraș și în Gura Foii, unde își are domiciliul.

Tot în aceeași seară își va face debutul la profesionism Robert Guraliuc, un tânăr legitimat tot la CS Viper Gaesti, care îl va întâlni  pe Ivan „Drago” Ciprian antrenat la Constanța de Lucian Stoicoci.

„Va invităm să ne sustineti din fata micului ecran pe data de 26 februarie, incepand cu orele 19:00, pentru a vă demonstra că încă se face SPORT de performanță în orașul Gaesti. Sunt sigur că munca de ani, seriozitatea si sacrificiile făcute pentru performanță vor da roade în continuare .”VIPER SPORT GAESTI ” este un club mediu in Romania ca și mărime, dar am demonstrat că ne luptăm de la egal la egal de fiecare dată cu cluburile mari care au sponsori destul de darnici în spate.

Ca și antrenor, doresc sa le multumesc oamenilor care sunt alături de noi de mai bine de 3 ani:

Dr Lazăr Marian sponsor principal VIPER SPORT GAESTI

Laurențiu Bîrdes „AGROLAND GAESTI „-sponsor principal al luptătorului Iulian Marinescu

Silviu DOBRIN-„VIRIX”

Auras Enescu-„EMA Gaesti ”

Voevodschi Cosmin-„ILCO”

Domnului Primar Grigore Gheorghe, Doamnei Ioana Dincă și conducerii Liceului Tehnologic Iordache GOLESCU.

Robert Costea-„Pizza la Colț ”

Fără sprijinul lor, nu am fi ajuns aici,cu siguranță!”, a declarat Nicu Dragne.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial