Spectacol caritabil pentru copii, la Teatrul “Tony Bulandra” din Târgoviște | TargovisteNEWS

Spectacol caritabil pentru copii, la Teatrul “Tony Bulandra” din Târgoviște

20190528_104009COMUNICAT DE PRESĂ

Ziua Internațională a Copilului 2019

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului -1 iunie,sunt sărbătoriți și copiii care beneficiază de măsură de protecție specială.

Programul manifestărilor organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție Copilului Dâmbovița a debutat marți, 28 mai 2019, la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, cu un spectacol caritabil, oferit copiilor cu măsură de protecție specială, de către Trupa Ceata lui Zâmbilici.

La eveniment, alături de copii, au fost prezenți președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea, secretarul județului- Ivan Vasile Ivanoff, directorul general DGASPC Dâmbovița- Cristiana Bucur, directorul general adjunct economic DGASPC Dâmbovița-Iamandi Katalin, reprezentanți ai presei locale și angajați din cadrul DGASPC Dâmbovița.

Trupa Ceata lui Zâmbilicia oferit un cadou deosebit copiilor prezenți la eveniment, printr-un spectacol de teatru şi muzică, jocuri şi multe alte surprize.

Sala de spectacole a fost pusă la dispoziție gratuit de către conducerea Teatrului Tony Bulandradin Târgoviște, iar pe scenă, alături de Trupa Ceata lui Zâmbiliciau urcat și copii cu măsură de protecție specială, care și-au prezentat povestea.

Copiii prezenți în sală, aflați în plasament la asistent maternal profesionist, au primit și cadouri surpriză, cu sprijinul Asociaței Județene a Asistenților Sociali Profesioniști Dâmbovița.

De asemenea, în toate centrele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Copilului Dâmbovița, copiii sărbătoresc în această perioadă Ziua Internaţională a Copilului,participând la jocuri, concursuri și se bucură de cadouri, cu sprijinul sponsorilor.

La mulți ani tuturor copiilor!

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]