Şoferul drogat a fost reţinut pentru 24 de ore! | TargovisteNEWS

Şoferul drogat a fost reţinut pentru 24 de ore!

acct3Tânărul, de 22 de ani, din Fieni, care a condus o maşină deşi nu avea permis, iar apoi a făcut praf două maşini şi a secerat un stâlp, a fost arestat preventiv!

acct7Individul şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Dâmboviţa, iar astăzi va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

acct8În noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul s-a urcat la volanul unui bolid sport şi a gonit pe bulevardul Tudor Vladmirescu, din Târgovişte, deşi nu avea permis de conducere.

acct6La un moment dat, a pierdut controlul volanului şi a izbit violent două maşini parcate pe dreapta.

Imediat după accident, şoferul şi cei doi pasageri aflaţi în autoturism au fugit de la faţa locului.

Poliţiştii au reuşit să îi dea de urmă suspectului şi l-au luat la audieri. Dus la spital, agenţii au aflat că individul consumase droguri.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]