Şoferul care a lovit un biciclist şi a fugit a fost eliberat. “A zis că e un câine” | TargovisteNEWS

Şoferul care a lovit un biciclist şi a fugit a fost eliberat. “A zis că e un câine”

fugaȘoferul care a lovit mortal sâmbătă seara un biciclist pe Drumul Naţional 7, în judeţul Dâmboviţa, a fost identificat de poliţişti.

Aceştia l-au reţinut 24 de ore pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

accb3Speriat, bărbatul a spus că nu a realizat după impact că a lovit un om. Procurorul de caz l-a lăsat, deocamdată, în libertate.

Reporter: “Cum s-a întâmplat accidentul?”

Șofer arestat: “Nu ştiu…”

Reporter: “V-aţi dat seama că este om?”

accb5Șofer arestat: “Nu!”

Reporter: “N-aţi realizat?”

Șofer arestat: “Nu.”

Şoferul de 32 de ani se întorcea cu două cumnate de la spital. În momentul în care a simţit impactul, spune că nu ar fi realizat că a lovit pe cineva.

fuga2Georgel Paraschiv, cumnat şofer: “Cumnată-mea a văzut ceva suspect, că a lovit. Şi el a zis că nu, că a zis că e un câine.”

accbVictima a fost, însă, un biciclist de 57 de ani din Mureş, care muncea cu ziua pe câmp în Dâmboviţa. În loc să se oprească şi să cheme ajutoare, şoferul l-a abandonat pe biciclistul care nu a supravieţuit.

fuga3Georgel Paraschiv, cumnat şofer: “S-a dus acasă şi atunci s-a speriat şi mai tare, el fiind foarte fricos de fel, s-a speriat foarte tare şi din cauza asta n-a oprit.”

Mai multe bucăţi din maşina bărbatului de 32 de ani rămase pe jos în urma accidentului i-au ajutat pe poliţişti să îi dea de urmă.

Reporter: “Când a aflat că a fost om, regreta?

fuga4Florian Turlea, cumnat şofer: “Da, îi părea rău, s-a prezentat aici, la poliţie, n-a fugit, n-a dus maşina la reparat.”

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a petrecut noaptea în arest sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Totuşi, procurorul de caz a decis ieri să nu ia nici o măsură împotriva lui, aşa că a fost eliberat.

fuga1sursa – Pro TV

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]