Şoferul care a distrus BMW-ul şi l-a abandonat pe scările de la Polivalentă ar fi fost drogat şi fără permis | TargovisteNEWS

Şoferul care a distrus BMW-ul şi l-a abandonat pe scările de la Polivalentă ar fi fost drogat şi fără permis

  • bmw8“La data de 28 octombrie a.c., pe raza localității Târgoviște s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale.

bmw9Șoferul, un bărbat de 28 de ani, a părăsit locul producerii evenimentului rutier, ulterior fiind identificat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier.

bmw2Din cercetări a reieşit că bărbatul în timp conducea un autoturism, pe bulevardul Unirii, din Târgoviște, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de o bordură și de treptele din fața Sălii Sporturilor.

bmw1De asemenea, cel în cauză avea dreptul de a conduce suspendat și se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

bmw5Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice”, anunţă Poliţia Dâmboviţa.

Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]