Şoferul care a accidentat mortal un biciclist, aseară, pe DN 7 a fost reţinut de poliţişti | TargovisteNEWS

Şoferul care a accidentat mortal un biciclist, aseară, pe DN 7 a fost reţinut de poliţişti

45453406_2162451440472898_4082Un biciclist a fost găsit, sâmbătă seară, fără suflare, pe marginea Drumului Național 7, între Lunguleţu şi Slobozia Moară.

Omul a fost lovit de o mașină, spun polițiștii, iar șoferul a dispărut cu tot cu autoturism, imediat după accident. Însă agenții l-au identificat după câteva ore şi l-au reţinut pentru 24 de ore.

Şoferul care l-a găsit pe bărbat zăcând fără suflare circula pe Drumul Naţional 7 şi se îndrepta către Topoloveni. A zărit o bicicletă pe marginea şoselei, aşa că a oprit să vadă dacă s-a întâmplat ceva.

accb8Martor: „Am văzut pe cineva acolo, am pus piciorul aşa, l-am atins, n-a răspuns, dezbrăcat până în vine, zic: „mă, asta e accident.”

A cerut ajutorul unui paznic al unui depozit din apropiere, apoi au sunat la 112.

Reporter: „Ce s-ar fi întâmplat?”

accb6Paznic: „Accident de maşină, odată ce sunt probe, oglinda retrovizoare şi spoiler. Eu ştiam să fac resuscitări, dar dacă nu avea puls şi nu avea respiraţie, nu mai avea niciun rost.”

accb5Zona a fost împânzită de poliţişti, care au aflat că victima este un bărbat de 57 de ani din Mureş, care muncea cu ziua în Dâmboviţa. 45379037_754301694913971_76642După aproape trei ore de căutări, anchetatorii au găsit maşina care l-ar fi izbit pe om, dar şi pe şofer – un bărbat de 31 de ani dintr-o comună învecinată.

accb3Șoferul riscă ani grei în spatele gratiilor pentru ucidere din culpă, dar şi pentru părăsirea locului accidentului.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]