Șoferi amendați pentru că nu au oprit la trecerea la nivel cu calea ferată | TargovisteNEWS

Șoferi amendați pentru că nu au oprit la trecerea la nivel cu calea ferată

Webp.net-resizeimage-230Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, pe raza județului, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse în zonele de trecere la nivel cu calea ferată.

De asemenea, activitatea a vizat depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule care încalcă regulile de circulaţie instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, dar și conștientizarea de către aceștia a pericolului la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, iar ca măsură complementară, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

 

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]