19 aprilie 2024

ŞOC! Ce-au aflat investigatorii despre tânărul ÎMPUŞCAT la vânătoarea de la Corbii Mari!

www.mariusbuga.ro_images_criman6O partida de vanatoare l-ar putea lasa cu sechele pe viata pe fiul unui politist din Capitala. Barbatul, in varsta de 32 de ani, a fost impuscat din greseala, dupa ce a fost confundat cu o tinta.

Cativa amici care il insoteau s-au mobilizat rapid si l-au adus la Spitalul Universitar din Capitala. Medicii spun ca ranitul poate ramane fara vedere la un ochi.

Victima este din Bucuresti, iar duminica seara a mers cu tatal sau, de profesie politist, si cu inca alti cinci barbati, la o partida de vanatoare. Aveau arme si autorizatii, asa cum prevede legea, si au pornit in cautare de fazani, rate si vulpi.

Cei 7 vanatori se aflau in fondul de vanatoare numarul 29, din localitatea Corbii Mari. La un moment dat, unul dintre ei, in varsta de 68 de ani, a ochit un vanat, a tras spre stufaris, insa si-a nimerit unul dintre colegi, in varsta de 32 de ani.

Cand au auzit tipete de durere si au realizat ce s-a intamplat, oamenii l-au urcat imediat pe ranit in masina si au pornit cu el spre spital. Grav ranit la fata, vanatorul a fost dus imediat la Spitalul Universitar din Capitala. Medicii spun ca va fi supus mai multor operatii, insa, din pacate, exista riscul sa nu mai vada cu un ochi.

Politistii investigheaza acum cazul.

Agent Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita: “Politistii au intocmit pe numele barbatului un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, iar arma a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.”

Anchetatorii vor sa afle de ce vanatorii nu au sunat la 112 sa anunte incidentul si au preferat sa mearga la clinica din Bucuresti, cu autoturismul lor. Intre timp, barbatul ranit ramane sub supravegherea medicilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial