25 aprilie 2024

Smulgea aurul şi fugea! Un târgoviştean TÂLHĂREA femeile ziua-n amiaza mare!

www.mariusbuga.ro_images_aurg4Bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie pe raza municipiului Târgovişte, arestat preventiv pentru 30 de zile

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a unui tânăr, de 25 de ani, din localitate, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de tâlhărie.

În sarcina acestuia, s-a reţinut că, la data de 27 august, respectiv 09 septembrie a.c., în timp ce se deplasa pe raza municipiului Târgovişte, a sustras unor femei, prin smulgere, lănţişoarele din aur pe care aceastea le purta la gât.

Poliţiştii au procedat la reţinerea celui în cauză pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar tânărul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Poliţia dâmboviţeană atrage atenţia cetăţenilor să adopte un comportament preventiv şi să nu poarte în mod ostentativ bijuterii din aur sau alte metale preţioase în locaţii care nu necesită acest lucru (la piaţă,în supermarket-uri, la plimbare pe străzi lăturalnice şi neiluminate).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial