26 aprilie 2024
Sinucidere pe Trasfăgărăşan. Un fost jandarm a fost găsit fără suflare

Sinucidere pe Trasfăgărăşan. Un fost jandarm a fost găsit fără suflare

Webp.net-resizeimage (1)Deznodământ șocant în cazul mașinii găsite marţi în apropierea barajului Vidraru.

Autoturismul îi aparţinea unui bărbat de 54 de ani din Argeş, care se pare că şi-a pus capăt zilelor.

Victima, fost jandarm, pensionat în urmă cu 15 ani a fost zărit în prăpastie de oamenii legii, însă în momentul în care a fost scos de salvamontişti din râpă, nu mai trăia.

Webp.net-resizeimage (2)Alarma s-a dat atunci când o maşină a fost găsită în apropiere de barajul Vidraru, cu botul atârnând deasupra unei prăpăstii de peste 50 de metri. Autoturismul era înfipt într-un parapet, pe avarii, cu cheile în contact. Cum nimeni nu a alertat autorităţile, toţi cei care se opreau să vadă ce s-a întâmplat erau nedumeriţi. Un echipaj al poliţiei din Argeş a fost primul la locul incidentuilui. Când oamenii legii s-au uitat în prăpastie – printr-un binoclu – au zărit un trup. Au cerut imediat ajutorul salvamontiştilor și jandarmilor montani, pentru a aduce corpul la suprafață.

Webp.net-resizeimageCristian Toma, Salvamont Argeș: “Au coborât doi colegi în prima fază în rapel cu targa după ei. Ceilalţi 4 am urcat de jos pentru că era mult mai uşor de jos, decât să coborâm toţi în rapel. Jos ne-au confirmat într-adevăr că e decedat. Impactul a fost fatal”.

Oamenii legii au reuşit să identifice victima. Este vorba despre un bărbat din Argeş. Agenţii cred că omul, pensionat din jandarmerie în urmă cu 15 ani, a încercat să facă un gest extrem cu maşina, iar apoi a sărit în gol.

Victima era divorțată, avea un copil și se pare că suferea de o boală gravă. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial