Sinucidere pe Trasfăgărăşan. Un fost jandarm a fost găsit fără suflare | TargovisteNEWS

Sinucidere pe Trasfăgărăşan. Un fost jandarm a fost găsit fără suflare

Webp.net-resizeimage (1)Deznodământ șocant în cazul mașinii găsite marţi în apropierea barajului Vidraru.

Autoturismul îi aparţinea unui bărbat de 54 de ani din Argeş, care se pare că şi-a pus capăt zilelor.

Victima, fost jandarm, pensionat în urmă cu 15 ani a fost zărit în prăpastie de oamenii legii, însă în momentul în care a fost scos de salvamontişti din râpă, nu mai trăia.

Webp.net-resizeimage (2)Alarma s-a dat atunci când o maşină a fost găsită în apropiere de barajul Vidraru, cu botul atârnând deasupra unei prăpăstii de peste 50 de metri. Autoturismul era înfipt într-un parapet, pe avarii, cu cheile în contact. Cum nimeni nu a alertat autorităţile, toţi cei care se opreau să vadă ce s-a întâmplat erau nedumeriţi. Un echipaj al poliţiei din Argeş a fost primul la locul incidentuilui. Când oamenii legii s-au uitat în prăpastie – printr-un binoclu – au zărit un trup. Au cerut imediat ajutorul salvamontiştilor și jandarmilor montani, pentru a aduce corpul la suprafață.

Webp.net-resizeimageCristian Toma, Salvamont Argeș: “Au coborât doi colegi în prima fază în rapel cu targa după ei. Ceilalţi 4 am urcat de jos pentru că era mult mai uşor de jos, decât să coborâm toţi în rapel. Jos ne-au confirmat într-adevăr că e decedat. Impactul a fost fatal”.

Oamenii legii au reuşit să identifice victima. Este vorba despre un bărbat din Argeş. Agenţii cred că omul, pensionat din jandarmerie în urmă cu 15 ani, a încercat să facă un gest extrem cu maşina, iar apoi a sărit în gol.

Victima era divorțată, avea un copil și se pare că suferea de o boală gravă. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

sursa – Pro TV

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]