Sinucidere misterioasă, la Mătăsaru. “Necuratul, asta a fost soarta lui” | TargovisteNEWS

Sinucidere misterioasă, la Mătăsaru. “Necuratul, asta a fost soarta lui”

sinm4Descoperire macabră, în comuna Mătăsaru. Un bărbat de 54 de ani şi-a pus capăt zilelor în curtea casei în care locuia.

sinm3Cea care a văzut scena de groază este chiar mama victimei care a anunţat imediat un echipaj de intervenţie. Din păcate era prea târziu pentru că fiul ei să fie salvat.

Bărbatul era pensionat pe caz de boala şi locuia împreună cu soţia şi cu mama sa.

sinm2“Am fost la cimitir, când am venit l-am găsit acolo, în grădină, mort. Necuratul, asta a fost soarta lui”, spune mama victimei. Bătrâna a început să ţipe, iar o vecină a auzit-o şi a sunat imediat la 112. La faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă, însă din păcate era prea târziu, bărbatul decedase deja.

sinm5Apropiaţii povestesc că nu era pentru prima dată când bărbatul a încercat să îşi pună capăt zilelor. El a mai fost salvat chiar în ultimul moment de cel puţin două ori.

sinm1″În ultimul moment, dar acum nu am mai fost acasă. A fost şi preotul la ei acasă, a făcut şi slujbe, dar degeaba”, spune o vecină.

sinmBărbatul avea doi fii plecaţi în străinătate, care îşi ajutau părinţii cu bani. Cu toate acestea, omul era din ce în ce mai abătut. Trupul fără viaţă a fost transportat la serviciul de medicină legală din Târgovişte, unde medicii îi vor face autopsia. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]