“Și tu poți deveni polițist” | TargovisteNEWS

“Și tu poți deveni polițist”

situActivități în cadrul campaniei “Și tu poți deveni polițist”

Structura de prevenire a criminalității și polițiștii de la Serviciul Resurse Umane s-au întâlnit cu elevii de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște pentru a promova profesia de polițist și pentru a-i informa despre oferta educaţională a instituţiilor de învăţământ de specialitate.

Activitatea s-a înscris în cadrul campaniei “Și tu poți deveni polițist”.

Polițiștii le-au prezentat elevilor aspecte privind condiţiile de recrutare, criteriile specifice pe care trebuie să le îndeplinească şi documentele necesare în vederea înscrierii la una din instituţiile de învăţământ ale poliţiei, respectiv Academia de poliţie „Alexandru Ioan Cuza” București, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina sau Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

De asemenea, un elev de la Școala de Agenți de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, aflat în practică la Inspectorat, le-a prezentat liceenilor procedee tactice specific.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]