29 martie 2024
Și oamenii fac minuni! Gestul de suflet făcut de Cosmin și Oana Voevodschi pentru Centrul de Recuperare de la Gura Ocniței

Și oamenii fac minuni! Gestul de suflet făcut de Cosmin și Oana Voevodschi pentru Centrul de Recuperare de la Gura Ocniței

Webp.net-resizeimage-96Cosmin și Oana Voevodschi, doi tineri antreprenori care vor să ofere ajutor acolo unde este nevoie, şi care nu au nicio legătură cu politicul, au făcut astăzi o nouă donație din banii lor, nu din banii firmei.  După ce au utilat Spitalul de la Găești, anul trecut, cu aparatura necesară unității de primiri urgențe, acum au oferit aparatură de ultimă generație, din SUA, pentru Centrul de Recuperare Neuromotorie pentru copii, de la Gura Ocniței.

Webp.net-resizeimage-97„Anul acesta, eu și soția mea ne-am gândit să ne facem un cadou – pentru că au fost zilele noastre de naștere, la începutul lunii -, donând acestei secții de recuperare neuromotorie a Spitalului Județean Dâmbovița aparatura care i-ar putea ajuta. Acolo ajung foarte mulţi copii în fiecare zi, iar acei oameni fac minuni. Anul trecut am făcut o donație pentru Spitalul din Găești, unde era mare nevoie de un aparat pentru analize. Ei aveau un aparat foarte vechi, iar dacă se strica, ar fi fost nevoiți să mute toți pacienții la Târgoviște. Am și găsit aparatura la un preț foarte bun, 25.000 de euro, iar partenerul de la care am cumpărat, fiind inspirat de ceea ce am făcut eu, a făcut și el o donație, aducând încă un aparat, de 5.000 de euro, pentru Spitalul din Găești. Aparatura pe care o donăm astăzi Centrului de recuperare a costat 27.000 de euro și este de mare ajutor pentru toți cei care vin aici, la tratament”, a explicat găeşteanul Cosmin Voevodschi, pentru Cronica de Găești.

Webp.net-resizeimage-98Centrul de Recuperare Neuromotorie pentru copii de la Gura Ocniței este cunoscut ca fiind cel mai bun din România. Se află la aproximativ 10 kilometri față de Târgovişte, într-o clădire construită în anul 1959, unde vin părinți cu copii din întreaga țară, tocmai pentru că aici sunt înregistrate cele mai bune rezultate ale tratamentelor. Până astăzi, minunile de la Gura Ocniței au fost făcute de o mână de oameni, specialiști excepționali, adevărați îngeri pentru copiii care au nevoie de tratament. Ei se zbat, zi de zi, să salveze micuții cu probleme neuromotorii. De astăzi, li s-au mai alăturat încă doi îngeri: Cosmin și Oana Voevodschi, cei care au adus pentru clinică aparatura ultraperformantă care va putea ajuta mai mulți copii.

 De menţionat că o şedinţă la o clinică privată cu acces la astfel de aparatură costă 250 de lei pe oră. AICI ESTE GRATIS!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial