28 martie 2024
Şi-a răpit fosta iubită, a bătut-o, apoi a dus-o la spital! Ce au decis judecătorii

Şi-a răpit fosta iubită, a bătut-o, apoi a dus-o la spital! Ce au decis judecătorii

rapd3Clipe de de groază pentru o femeie de 28 de ani din Dobra. Tânăra a fost luată din casă cu forţa de fostul ei iubit, care a obligat-o să se urce cu el în maşină.

rapd2Furios că îl părăsise, indidivul a bătut-o crunt , apoi a dus-o, împreună cu complicele său, la un spital din Capitală. Medicii au fost cei care au alertat autorităţile.

rapd4Bărbatul, de 43 de ani şi nepotul său de 24 de ani, sunt suspectaţi de poliţişti că au răpit-o pe femeie din casă în care locuia cu noul său iubit. Supărat că aceasta l-a părăsit, individul a forţat-o să se urce cu el în maşină, unde a început să o agreseze.

rapd6“A momit-o să iasă afară din casă, a băgat-o în maşină, a luat-o la bătaie. Ea a început să se plângă că se simte rău. Au dus-o la spital tot ei”, spune avocatul suspectului.

Femeia a ajuns la spital plină de sânge. Acolo le-a povestit medicilor ce s-a întâmplat, iar ei au alertat poliţiştii.
rapd1Alexandra Ciurea, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa: ”În sarcina celor doi bărbaţi s-a reţinut comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violente şi complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.”

rapd5“E cuminte omul, n-a bătut pe nimeni, e potolit, e la casa lui. Lucrează, e mecanic” spune un vecin.

În fata anchetatorilor, bărbatul şi-a recunoscut fapta, dar spune că nu a vrut să-i facă rău femeii. Nepotul său, în schimb, neagă cele întâmplate.

rapdÎn cele din urmă, judecătorii au decis că cei doi suspecţi să fie cercetaţi sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial