29 martie 2024

Şi-a pierdut soţia şi apoi toţi banii! Un bărbat de 82 de ani, din Corneşti, a fost jefuit în propria casă!

jafco3Ramas singur pe lume, la 82 de ani, un batran din Dambovita a pierdut acum si toata agoniseala. In urma cu o luna i-a murit sotia, iar, luni, hotii au intrat in casa si l-au jefuit.

L-au lasat fara 36 de mii de lei, bani pe care bietul om i-a strans in ani de zile. Suspecti de furt sunt un barbat si o femeie, care venisera sa cumpere trifoi.

Suspectii – o femeie si-un barbat – au intrat in gospodaria batranului din localitatea Cornesti sub pretextul ca vor sa cumpere trifoi. I-au dat intentionat o bancnota mare – de 500 de lei, pentru ca omul sa le dea si rest. Atunci au vazut ca-si tine banii intr-o soba pe care n-o mai folosea. Intr-un moment de neatentie i-au furat batranului toata agoniseala.

jafcoReporter: Cati bani v-au furat?

Radu Andrei, pagubit: Suma de 360 de milioane. Toti banii mei, de cand am iesit la pensie si pana acum. Tot am strans cate nitel, cate nitel. Am vazut cutia aia goala.

Din pacate, batranul a alertat politistii la o ora si jumatate de cand a constatat ca banii ii lipsesc. Anchetatorii incearca acum sa dea de urma faptasilor.

 jafco1Suspectii n-au dat nimic de banuit, sustine batranul. Au vorbit frumos, erau ingrijiti si pareau oameni seriosi. Nu aveau mai mult de 30 de ani si conduceau o masina straina de culoare inchisa.

N-am putut sa banuiesc pentru ca erau imbracati frumos, erau niste copii asa…, mi s-au parut cinstiti, dar pana la urma cinstea s-a dus naibii…“, a spus barbatul.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt efectuand cercetari pentru identificarea a doua persoane“, a spus Adelina Torcica, IPJ Dambovita.

jafco2Politistii ii avertizeaza pe oameni sa nu primeasca necunoscuti in casa si, mai ales, sa nu-si tina banii si bunurile de valoare la indemana hotilor. In cazul in care cei doi vor fi prinsi risca pana la 7 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial