Şi-a pierdut borseta cu 6900 de lei şi 950 de euro. Poliţiştii din Târgovişte au recuperat bunurile, iar proprietarul le-a trimis scrisoare de mulţumire | TargovisteNEWS

Şi-a pierdut borseta cu 6900 de lei şi 950 de euro. Poliţiştii din Târgovişte au recuperat bunurile, iar proprietarul le-a trimis scrisoare de mulţumire

Webp.net-resizeimage (1)COMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeași zi, și-a uitat borseta într-un cărucior de cumpărături al unui market din localitate.

O echipă de cercetare, formată din doi agenți de poliție de la ordine publică, s-a deplasat la fața locului, iar în urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat cu operativitate un minor, de 12 ani, care a găsit acea borseta.

Documentele personale, 6.900 de lei și 950 de euro, împreună cu borseta, au fost recuperate și restituite părții vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 243 alin.1 din Codul Penal.

La data de 20 ianuarie a.c., partea vătămată, printr-o scrisoare, adresează mulțumiri celor doi agenți de poliție și îi felicită pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

Atașăm prezentului material scrisoarea de mulțumire a părții vătămate, domnul A.I..

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]