Şi-a pierdut borseta cu 6900 de lei şi 950 de euro. Poliţiştii din Târgovişte au recuperat bunurile, iar proprietarul le-a trimis scrisoare de mulţumire | TargovisteNEWS

Şi-a pierdut borseta cu 6900 de lei şi 950 de euro. Poliţiştii din Târgovişte au recuperat bunurile, iar proprietarul le-a trimis scrisoare de mulţumire

Webp.net-resizeimage (1)COMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeași zi, și-a uitat borseta într-un cărucior de cumpărături al unui market din localitate.

O echipă de cercetare, formată din doi agenți de poliție de la ordine publică, s-a deplasat la fața locului, iar în urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat cu operativitate un minor, de 12 ani, care a găsit acea borseta.

Documentele personale, 6.900 de lei și 950 de euro, împreună cu borseta, au fost recuperate și restituite părții vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 243 alin.1 din Codul Penal.

La data de 20 ianuarie a.c., partea vătămată, printr-o scrisoare, adresează mulțumiri celor doi agenți de poliție și îi felicită pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

Atașăm prezentului material scrisoarea de mulțumire a părții vătămate, domnul A.I..

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]