28 martie 2024
Şi-a disperat vecinii după ce a aruncat 200 de litri de zeamă de varză de pe balcon

Şi-a disperat vecinii după ce a aruncat 200 de litri de zeamă de varză de pe balcon

varza“În data de 19.03.2019, în jurul orei 19.50, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Pază au fost sesizați cu privire la faptul că un cetățean a deversat zeamă de varză prin sistemul de scurgere al balconului, fiind emanate mirosuri pestilențiale.

Lucrătorii Poliției Locale s-au deplasat de îndată la fața locului, acolo unde au constatat că se confirmă cele sesizate. În speță, a fost identificat numitul B.F., în vârstă de 44 de ani, din Târgoviște, care a recunoscut că a aruncat, de la etajul 2 al imobilului în care locuiește, aproximativ 200 litri de zeamă de varză. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Poliția Locală Târgoviște recomandă tuturor cetățenilor municipiului să nu procedeze la aruncarea sau deversarea pe domeniul public a unor substanțe, lichide sau reziduuri menajere ori de altă natură, care ar putea polua mediul înconjurător sau ar putea crea disconfort vecinilor. Fapta contravine normelor legale și se sancționează conform pericolului social pe care îl prezintă.”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial