19 martie 2024
Show baschetbalistic la Târgoviște!

Show baschetbalistic la Târgoviște!

medaÎn zilele de 9 și 10 decembrie 2017 între orele 10 și 20, Asociația Be You organizează turneul internațional de baschet FIBA 3×3 „Meda Park Winter Cup “. Turneul aflat la a doua ediție va avea loc la Sala Polivalentă din Târgoviște și se anunță un eveniment spectaculos, lupta de sub panou dându-se între jucători de top din Statele Unite, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bulgaria, Nigeria și România. De asemenea, ne vom bucura de prezența baschetbaliștilor în scaun rulant a căror voință și iubire pentru sport este de admirat.

Show-ul este asigurat prin prezența lui Andrew Wilding – freestyler-ul numărul unu în Marea Britanie și printre cei mai buni din lume. Nu vor lipsi reprezentații artistice de dans, muzică live, concursuri pentru public, cabină foto-fun și desigur un spectaculos concurs de Slam Dunk. MC-ul evenimentului nu putea să fie altcineva decât Cosmin Petrescu, vocea baschetului 3×3 de peste 10 ani. Turneul face parte din circuitul mondial FIBA „FIBA Word Tour” și punctele acumulate contează în clasamentul FIBA.

Ziua de sâmbătă 9 decembrie între orele 13 și 15 va cuprinde și acțiuni educative nonformale în cadrul atelierului „Toleranță și sport” care face parte din proiectul Erasmus+ „The Power of Words”.

Mulțumim sponsorului nostru, compania Meda Park! De asemenea, mulțumim și partenerului nostru Crucea Roșie Dâmbovița pentru susținere și implicare!

Consultați programul complet pe pagina Asociației Be You – www.beyou.ml pentru a nu pierde momentele favorite.

Intrare este liberă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial