16 aprilie 2024

SFÂŞIETOR – Ce planuri avea Cristina, tânăra din Găeşti care a murit pe o autostradă din Germania

crist1Lacrimi şi durere într-o familie din Găeşti. O tânăra de 27 de ani a murit pe o autostrada din Germania, în timp ce se întorcea la muncă după vacanţa petrecută acasă.

cristAutoturismul în care se afla s-a defectat, iar şoferul a tras pe banda de urgenţă şi a coborât, împreună cu fata să vadă ce s-a întâmplat. Un microbuz condus de un cetăţean neamţ – care ar fi aţipit la volan – a intrat însă direct în cei doi. Fata a murit pe loc, iar şoferul este în comă.

De doi ani, Cristina era cameristă la un hotel din Koln. Fericită, şi-a petrecut vacanţa în România, la Găeşti, alături de mamă şi bunică. În weekend a plecat din nou la muncă, iar nenorocirea s-a petrecut pe drumul spre Germania.

taniaTania Voicu, mama tinerei: ”Din din câte am înţeles a oprit pe banda din dreapta că i s-a stricat ceva la maşină. A coborât din maşină şi un alt microbuz, un neamţ, a dat peste ea.”

Mama tinerei povesteşte în lacrimi că fiica ei avea planuri de viitor – o familie şi copii. Tocmai de aceea muncea acum din greu, că să îşi asigure un trăi liniştit

Familia speră să o poată aduce acasă pe faţă dar cheltuielile sunt uriaşe. Prietenii tinerei au plecat deja spre Germania în speranţa că o vor reuşi să strângă banii necesari.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial