25 aprilie 2024
Sfârșit tragic pentru un bărbat din Cândeşti Vale. Omul a fost găsit fără suflare, după ce a fost prins sub tractor

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Cândeşti Vale. Omul a fost găsit fără suflare, după ce a fost prins sub tractor

trac8Sfârșit tragic pentru un bărbat din Cândeşti Vale. Omul a fost găsit fără suflare, după ce a fost prins sub tractorul cu care plecase la livadă.

Soția lui a fost cea care l-a descoperit și a dat alarma. Din păcate, era mult prea târziu pentru a mai putea fi salvat.

trac1Bărbatul a plecat la deal, unde avea o livadă. Când s-a înserat şi nu a mai ajuns acasă, soţia lui s-a îngrijorat şi a plecat după el, să vadă ce s-a întâmplat.

trac2Apropiaţii bărbatului povestesc că acesta, deşi avea 70 de ani, era foarte muncitor, şi mergea des să lucreze pământul pe care îl avea.

trac7Mihai Păun, vecinul victimei: „A lucrat la teren, la grădina omului, şi s-a dat peste cap tractorul. Terenul foarte urât. A alunecat, e în pantă.”

trac6Marius Buga, Pro TV:  Misiunea salvatorilor nu a fost deloc uşoară. Locul unde s-a petrecut tragicul eveniment este greu accesibil, aşa că pompierilor le-a fost dificil să ajungă până acolo. Din nefericire, când au ajuns militarii în zonă, bărbatul era deja decedat.”

trac5Despina Coman, asistent medical SAJ Dâmboviţa: „Era un bărbat prins sub tractor, corpul era prins sub tractor, capul sub roată, leziuni incompatibile cu viaţa.”

Cei care l-au cunoscut pe bărbat sunt în stare de şoc după ce au aflat cumplită veste.

trac3Vecină: „Un om extraordinar, am pierdut un vecin de valoare, mâinile lui au fost de aur.”

trac4Vecină: „Am înţeles că a plecat cu tractorul la tăiat de pomi. A fost de dimineaţă brumă şi are un teren în pantă, a alunecat.”

tracPoliţiştii au deschis totuşi un dosar penal pentru ucidere din culpă, şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial