24 aprilie 2024
Sfârşit tragic, aseară, pentru un bărbat de 57 de ani. “A venit direct în faţa maşinii”

Sfârşit tragic, aseară, pentru un bărbat de 57 de ani. “A venit direct în faţa maşinii”

bicb6Un biciclist de 57 de ani din Braniştea a fost lovit în plin aseară de o maşină. Omul a suferit răni extrem de grave şi a murit.

bicbCei din autoturism susţin că victima s-a dezechilibrat şi s-au trezit cu ea în faţă.

bicb5Soferul de 42 de ani, insotit de niste rude, se intorcea aseara de la un spital din Bucuresti. Barbatul povesteste că biciclistul de 57 de ani a aparut brusc in fatza masinii si nu l-a putut evita.

bicb9VIOREL BURLAN, şoferul cercetat: “Uite, omul asta mi-a venit in fata. M-am pomenit calare cu omul asta peste mine, din contrasens venea masina. Direct in fata, il evitam!”

Varianta conducatorului auto este sustinuta si de cativa martori.

bicb4Martor: “I-a iesit in fata, ce era sa mai faca?!”

Martor: “A venit pe parbrizul la masina, direct in fata masinii, a cazut, se balansa de pe bicicleta. Eu zic ca a baut, nu facea asa daca nu bea.”

bicb2Tot martorii spun că biciclistul nu purta vesta reflectorizanta, iar bicicleta nu ar fi fost semnalizata corespunzator.

Martor: “Nu avea stop, nu avea nimic la bicicleta.” Cand au aflat de cele intamplate, rudele victimei au mers intr-un suflet la fatza locului.

bicb7MARIANA COSTACHE, soţia biciclistului  “Mi-a zis nora, soacra, vezi ca a luat bicicleta nea Nicu si a plecat cu ea. Unde a plecat, nu stiu. L-ati sfatuit sa nu plece? Nora mea i-a zis, nu pleca, nea Nicule, nu pleca!”

bicb1MARIUS BUGA: “Un echipaj de la ambulanta sosit repede la fata locului. Din pacate insa pentru biciclist nu s-a mai putut face nimic. Medicii i-au constatat decesul. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si urmeaza sa stabileasca exact cum s-a produs acest accident.”

bicb3In plus, medicii legisti urmeaza sa stabileasca daca biciclistul era beat în momentul in care a avut loc accidentul.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial