19 aprilie 2024
Sfârșit îngrozitor pentru o fostă doctoriță. A murit arsă de vie

Sfârșit îngrozitor pentru o fostă doctoriță. A murit arsă de vie

doc3Sfârșit îngrozitor pentru o fostă doctoriță în vârstă de 86 de ani, din Văleni, județul Dâmbovița. Bătrâna a murit arsă de vie după ce locuința ei a fost cuprinsă de flăcări uriașe. Deocamdată, cauzele incendiului nu au fost stabilite.

doc1Femeia era pensionară și se retrăsese la țară, într-un loc pitoresc din județul Dâmbovița. Avea două fete care o vizitau des și o ajutau, spun apropiații lor. Din păcate însă, era singură acasă când au izbucnit flăcările.

doc6Irina Dițescu, martor: „M-am dus prima acolo și am văzut ieșind fum, să mă duc acolo să văd ce se întâmplă. Deja ardeau și ferestrele și flacăra pe la acoperiș ieșise afară, mi-a fost frică să intru și am strigat la lume.”

doc5Gheorghe Cocean, martor: „Am văzut, se vedea flacără, țipa lumea, când m-am dus ieșise flacăra și pe ușă afară, din cameră și pe fereastră se împrăștiase, spărsese geamurile, de trei metri ieșise afară.”

doc2Marius Buga, Pro TV: Vecinii au sunat la 112, iar la fața locului s-au mobilizat echipajele de la ambulanță, pompieri și poliție. Din păcate, când au ajuns salvatorii aici, proprietara decedase deja.

Oamenii deplâng soarta nedreaptă a femeii care a salvat atâtea vieți în cariera sa.

doc5Constantin Barbu, vecin: „A fost doctoriță înainte, după aia s-a mutat aici la noi. Săraca, fiind bătrână, o fi adormit, o fi căzut țoală, pătura, a luat foc înăuntru, a ars cu totul.”

docDaniela Marcu, vecină: „Era foarte inteligentă, nu își pierduse memoria să zici că a uitat o lumânare. A fost o doctoriță, și o doctoriță foarte bună, și pe dânsa nu a mai putut salva-o nimeni”.

Pompierii și polițiștii trebuie să stabilească acum din ce cauză s-a produs incendiul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial