Serviciul de Ajutor Maltez din Mindelheim, donaţie pentru formatorii SMURD din Dâmboviţa | TargovisteNEWS

Serviciul de Ajutor Maltez din Mindelheim, donaţie pentru formatorii SMURD din Dâmboviţa

Webp.net-resizeimageÎn această săptămână, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa a primit o importantă donaţie din partea Serviciul de Ajutor Maltez din Mindelheim (Germania) constând în 24 de manechine didactice, de diverse tipuri, care vor fi utilizate de formatorii SMURD în activitatea de pregătire şi instruire, pentru efectuarea manevrelor de resuscitare.
Considerând că aceste materiale vor fi de un real folos atât instructorilor, cât şi cursanţilor, adresăm mulţumiri soţilor Max și Rodica Rogg din Serviciul de Ajutor Maltez din Mindelheim.
Această iniţiativă, pentru care îi mulţumim, a aparţinut d-nei Ionescu Mariana, jurnalistă din presa locală (Cronica de Găeşti), care a intuit utilitatea unor astfel de dotări şi a mediat contactul între cele două instituţii.

sursa – ISU Dâmboviţa

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]