29 martie 2024
Serial EXCLUSIV! Cioburi de speranţă – Generalul ŞMENURILOR

Serial EXCLUSIV! Cioburi de speranţă – Generalul ŞMENURILOR

“Activitatea ilegala a firmei de transport international din Targoviste a continuat pana prin 2000, periodic au fost scosi din tara, prin Iugoslavia, cetateni romani. Multi dintre rromii din localitate au fost la un pas de moarte printre marfurile transportate.

Asa cum va spuneam, au fost reincadrati mai multi tovarasi militieni, dar si o serie de neaveniti care aveau relatii sus puse.

Am avut ocazia sa lucrez cu un politist incadrat direct,avusese o functie la o primarie ,pana in 89.A fost incadrat direct plutonier major,iar peste un an era locotenent major.

Sa nu va mire aceste randuri, nu fabulez. Acest asa-zis politist este astazi general in rezerva si nu a facut nicio zi studii de specialitate, plin de relatii in M.A.I a avansat ca fat frumos din poveste. A terminat,cu chiu cu vai, o facultate particulara, la cursurile careia nu a prea fost si iata-l ditamai generalul.

Nu am nimic cu acest individ, dar prin influenta sa a manipulat numirile in functia de inspector sef la Dambovita mult timp, a taiat si spanzurat dupa bunul plac. Imi amintesc ca in perioada 1990- 1994 eram trimis sa-i fac lucrarile si evidentele profesionale, toti se temeau de el si de influenta pe care o avea in M.A.I. De-a lungul timpului, mai multi ministrii de interne aveau sa il viziteze la locul de munca, de parca ar fi copilarit impreuna.

A existat totusi o perioada cand a intrat in atentia mass-media, cotidianul Ziua s-a ocupat pe larg de persoana sa si a dezvaluit cateva dintre legaturile cu cadre, cu functii importante din M.A.I, mai ales dupa o plecare in America de unde se intorsese cu mai multe arme, cadouri pentru pilele sale.

De asemenea, devalizarea unei importante banci a condus la trecerea sa in rezerva, se luau credite de la banca si se gira cu niste terenuri sau cladiri supraevaluate. In acea perioada erau implicate in aceasta afacere un primar de Bucuresti, oameni de afaceri si ofiteri superiori in M.A.I.

Va urma”

DD

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial