SERIAL EXCLUSIV! Cazuri care au îngrozit Dâmboviţa! Violatorul din pod | TargovisteNEWS

SERIAL EXCLUSIV! Cazuri care au îngrozit Dâmboviţa! Violatorul din pod

“Autorii violului aveau varste intre 19 si 21 de ani, proveneau din familii in care tatal “bause apa din arestul puscariilor”.

Pe cei care ii retinusem deja i-am condus in arestul IPJ, dupa vizita la Parchet, ramanea de prins al treilea, cel mai diabolic dintre ei.

Se ascundea prin padurile din apropiere ca un animal. Familia ii ducea alimente in diferite locuri ferite de ochii lumii.

A reusit sa reziste cam o saptamana, dupa care s-a ascuns in podul unei case nelocuite din apropierea domiciliului sau.

Cand am aflat acest lucru, am pornit cu unul din colegi spre casa respectiva, intr-o dimineata, in jurul orelor 6,30.

Casa nu era imprejmuita de gard si a trebuit sa ne strecuram atent pana in interior, pentru a nu fi observati.

In holul de la intrare, am vazut gura podului care se afla la o distanta de cam 2,4 m de sol.

Nu aveam la indemana scara asa ca m-am urcat pe umerii colegului, am dat la o parte chepengul de la gura podului si m-am ridicat pe brate in interior.

Nu aveam cum sa mai tin si pistolul in mana cu toate ca stiam violenta violatorului, asa ca am lasat hazardul sa-mi hotarasca soarta.

In pod nu aveam lumina suficienta si mi-au trebuit cateva secunde bune pentru aclimatizare, dar am reusit sa vad langa un horn o mogaldeata acoperita cu presuri uzate.

Era la cam 1,5 m distanta cand violatorul m-a simtit, a zvacint ca un arc si a apucat toporisca de langa el.

Era prea tarziu, am reusit sa-l imobilizez si sa-l dezarmez, dupa care i-am pus catusele.

Eram transfigurat, transpirat si realizam ca daca rromul ma simtea inainte cu trei minute, eram mort. Toporisca, desi ruginita, era foarte bine ascutita.

Fentasem din nou moartea si poate doar oboseala violatorului ma salvase.

L-am coborat cu greu din podul casei, nu i-am mai scos catusele de teama care mai are si alte obiecte taietoare asupra sa.

Am reintregit trioul violatorilor in arestul politiei judetene, stiam la ce chinuri si perversiuni fusese supusa batrana, dar mai stiam ca in maxim cinci ani, cei trei aveau sa revina in comunitate si sa-si reaia activitatea infractionala.

Unul dintre ei avea sa mai comita peste cativa ani fapte asemanatoare cu inca opt victime, eu nu mai lucram in acea zona, dar… Va urma”

DD