29 martie 2024

Senatorul Ţuţuianu – “Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru Modernizarea DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia”

DN7“VESTE FOARTE IMPORTANTĂ pentru județul #DÂMBOVIȚA: Guvernul a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru Modernizarea DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia! Este o etapă pe care am așteptat-o de mult și care face acum posibil următorul pas: licitația pentru proiect tehnic și execuție (la pachet). În contextul modificărilor la Legea achizițiilor publice, sper ca și această etapă să se finalizeze în 2018.

Revenind la proiect, vă spun doar aceste date, ca să înțelegeți ce investiție uriașă va fi pentru județ:
– valoare totală: 2.136.328 mii lei;
– lungime totală: 101,696 km, din care: 44,222 km lărgire la 4 benzi (Bâldana – Târgoviște) și 57,474 km modernizare 2 benzi (Târgoviște – Sinaia).

Proiectul se va realiza din fonduri europene și de la bugetul de stat.

Încă ceva: Guvernul își respectă promisiunile! E important de spus asta. Premierul Viorica Dăncilă a fost în Dâmbovița la sfârșitul lunii martie și a spus că preia subiectul. Iată că n-au fost vorbe aruncate și lucrurile se întâmplă într-un ritm care mă mulțumește. Vă promit că urmăresc acest proiect până la ultimul milimetru de asfalt turnat!’, a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial