24 aprilie 2024
Senatorul Adrian Ţuţuianu – “Sper ca PDL să înţeleagă că alegerile trebuie să aibă loc la timp”!

Senatorul Adrian Ţuţuianu – “Sper ca PDL să înţeleagă că alegerile trebuie să aibă loc la timp”!

Presedintele executiv al organizatiei judetene a PSD, senatorul Adrian Tutuianu, este de parere ca decizia CCR cu privire la legea de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare reprezinta un prim semnal ca institutia isi va exercita corect rolul de garant al Constitutiei.

“Decizia Curtii Constitutionale era unica decizie normala si sper ca ea sa fie un semnal pentru societatea romaneasca, in general, ca, la CCR, se revine in limitele normalitatii. Singura ratiune pentru care PDL a fortat aceasta lege a fost disperarea de a se agata cu orice pret de putere, indiferent ca pretul ar fi fost calcarea in picioare a Constitutiei si a normelor europene. Nimic nu justifica prelungirea cu sase luni a mandatelor alesilor locali!

Toate argumentele care au fost aduse, cu chiu cu vai, de trompetele PDL n-au facut decat sa accentueze si mai tare penibilul unor oameni care n-au inteles ca nu te poti juca la nesfarsit cu vietile oamenilor, dupa bunul plac. Comasarea alegerilor ar fi insemnat cea mai grea lovitura data democratiei in ultimii 22 de ani, asumarea clara de catre PDL a statutului de putere totalitara, ar fi insemnat violarea standardelor europene in materie. Sper ca PDL sa inteleaga faptul ca alegerile trebuie sa aiba loc la timp”, a declarat social-democratul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial