25 aprilie 2024
Seif cu 20.000 de lei, furat dintr-o mănăstire din Dâmbovița de indivizi cu fețele acoperite

Seif cu 20.000 de lei, furat dintr-o mănăstire din Dâmbovița de indivizi cu fețele acoperite

jafm4Jaf la Mănăstirea Viforâta din judeţul Dâmboviţa. Indivizi mascaţi, încă neidentificaţi, au furat seiful sfântului lăcaş, în care se aflau 20.000 de lei, pensiile şi economiile măicuţelor.

jafm5Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi încearcă să dea de urmele atacatorilor, mai cu seamă că o cameră de supraveghere i-a surprins după ce au dat lovitura.

jafm7Jaful de la Mănăstirea Viforâta, de lângă Târgovişte, a avut loc după miezul nopţii. jafm8Măicuţele le-au spus poliţiştilor că nu au auzit nimic suspect şi abia în zorii zilei, stareţa a descoperit că uşa de la cancelaria mănăstirii era spartă. jafm1Seiful, prins pe un perete interior, dispăruse. Călugăriţele nu vor să vorbească despre jaf, însă toţi sătenii au auzit de întâmplare.

jafmNici oamenii care locuiesc în vecinătatea mănăstirii nu au auzit niciun zgomot când s-a dat atacul şi sunt convinşi că suspecţii ar fi fost ajutaţi de cineva din interiorul mănăstirii.

jafm3Poliţiştii au ridicat mai multe probe de la faţa locului. jafm2De mare ajutor le sunt şi imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din curtea mănăstirii, în care apar indivizii cu fețele acoperite.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial