19 aprilie 2024

Şeful Poliţiei Române, despre prima discuţie pe care au purtat-o poliţiştii cu olandezul suspectat că a comis crima din Gura Şuţii

gsu3Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, a declarat că, atunci când autorităţile l-au contactat pe olandez, bărbatul era deja în Amsterdam şi a recunoscut că a fost în Dâmboviţa ca turist. Autorităţile din Olanda au informat poliţiştii din România că bărbatul e cunoscut cu infracţiuni sexuale.

„Confirm că am luat legătura chiar în seara zilei de sâmbătă spre duminică cu omologii olandezi, au confirmat că e cunoscut cu infracţiuni la viaţă sexuală, violenţă şi conducere sub influenţa alcoolului”, a declarat şeful Poliţiei Române, la Digi24.

Vasilescu nu poate preciza câte victime ar avea olandezul sau în cate dosare a fost implicat.

Potrivit sursei citate, atunci când olandezul a fost identificat pe camerele de supraveghere se afla deja în afara ţării.

„Un volum foarte mare de imagini a fost analizat. Au apărut mai multe maşini suspecte. În jurul orei 19, sâmbătă, a fost identificat un Tiguan care urmând investigaţiile s-a ajuns că este închiriat de un cetăţean olandez, iar la momentul acela era în Olanda sau în zbor spre Olanda (…) Legătura s-a luat în jurul orelor 19:50, când el era la Amsterdam. L-am şi intrebat atunci, neavând nicio suspiciune asupra lui. Aşa am procedat şi cu ceilalţi, am mers, i-am întrebat, dar pe având în vedere că el nu era în România, l-am intrebat dacă a fost în România, dacă a fost în acea zonă, şi a recunoscut că a fost în acea zonă”, a mai spus şeful Poliţiei Române.

Olandezul le-a spus că a venit în România ca turist.

sursa – Mediafax

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial