Şeful Poliţiei Dâmboviţa: “Va demara procedura pentru sursă externă” | TargovisteNEWS

Şeful Poliţiei Dâmboviţa: “Va demara procedura pentru sursă externă”

grup-poli „În ianuarie 2018, va demara procedura pentru sursă externă, pentru toate cele trei instituţii, nu numai pentru Poliţie. Să sperăm că vom primi cât mai mulţi indicatori.

Eu mi-aş dori să primim cel puţin 30 de indicatori pentru judeţul Dâmboviţa doar pentru Siguranţă publică şi Poliţie Rutieră şi 7-8 pentru specialişti.

Este greu, trecem printr-o perioadă de reformă a sistemului, dar am credinţa că avem cu cine face modernizarea Poliţiei dâmboviţene şi a Poliţiei Române.

Avem oameni capabili să-i pregătească pe cei care vin în sistem.

Probabil că şi rezultatele de până acum au convins că există voinţă şi pregătire a poliţiştilor dâmboviţeni pentru a avea rezultatele cerute de populaţie”, a declarat cms.sef Danil Zepisi, şeful IJP Dâmboviţa.

Life-Style

“Revelionul familiştilor”. Peste o sută de iubitori ai muntelui au luat drumul Bucegilor pentru a se detoxifia după bogatele mese de sărbătoare

La începutul fiecărui an, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park organizează, în parteneriat cu prietenii Asociației Ecologice Floare de Colț, o tură specială, de deschidere de poteci pe trasee clasice de iarnă, din masivul Bucegi. În week-end-ul recent încheiat, 100 de persoane cu vârste cuprinse între 3 și 70 de ani, majoritatea [...]