Şeful Poliţiei Dâmboviţa: “Va demara procedura pentru sursă externă” | TargovisteNEWS

Şeful Poliţiei Dâmboviţa: “Va demara procedura pentru sursă externă”

grup-poli „În ianuarie 2018, va demara procedura pentru sursă externă, pentru toate cele trei instituţii, nu numai pentru Poliţie. Să sperăm că vom primi cât mai mulţi indicatori.

Eu mi-aş dori să primim cel puţin 30 de indicatori pentru judeţul Dâmboviţa doar pentru Siguranţă publică şi Poliţie Rutieră şi 7-8 pentru specialişti.

Este greu, trecem printr-o perioadă de reformă a sistemului, dar am credinţa că avem cu cine face modernizarea Poliţiei dâmboviţene şi a Poliţiei Române.

Avem oameni capabili să-i pregătească pe cei care vin în sistem.

Probabil că şi rezultatele de până acum au convins că există voinţă şi pregătire a poliţiştilor dâmboviţeni pentru a avea rezultatele cerute de populaţie”, a declarat cms.sef Danil Zepisi, şeful IJP Dâmboviţa.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]