Şeful Poliţiei Dâmboviţa: “Va demara procedura pentru sursă externă” | TargovisteNEWS

Şeful Poliţiei Dâmboviţa: “Va demara procedura pentru sursă externă”

grup-poli „În ianuarie 2018, va demara procedura pentru sursă externă, pentru toate cele trei instituţii, nu numai pentru Poliţie. Să sperăm că vom primi cât mai mulţi indicatori.

Eu mi-aş dori să primim cel puţin 30 de indicatori pentru judeţul Dâmboviţa doar pentru Siguranţă publică şi Poliţie Rutieră şi 7-8 pentru specialişti.

Este greu, trecem printr-o perioadă de reformă a sistemului, dar am credinţa că avem cu cine face modernizarea Poliţiei dâmboviţene şi a Poliţiei Române.

Avem oameni capabili să-i pregătească pe cei care vin în sistem.

Probabil că şi rezultatele de până acum au convins că există voinţă şi pregătire a poliţiştilor dâmboviţeni pentru a avea rezultatele cerute de populaţie”, a declarat cms.sef Danil Zepisi, şeful IJP Dâmboviţa.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]