Şef din Universitatea Valahia, cercetat de ANI pentru averea uriaşă pe care nu o poate justifica | TargovisteNEWS

Şef din Universitatea Valahia, cercetat de ANI pentru averea uriaşă pe care nu o poate justifica

uvalahiaAgenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 663.940 lei (aprox. 159.556 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către GOGLEA IONEL, persoană cu funcție de conducere în cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, în perioada deținerii funcției publice.
 
Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Târgoviște, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către GOGLEA IONEL.
Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative.GOGLEA IONEL nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.
Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.
 
 
sursa - AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE
Life-Style

Clubul Rotary Târgovişte, donaţie importantă pentru Spitalul Judeţean Târgovişte

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte primeşte o nouă gură de oxigen din partea oamenilor inimoşi. Aparatură medicală de peste 50 de mii de euro, patru ventilatoare și un video-laringoscop pentru examinarea efectelor virusului asupra organismului, a fost donată spitalului de Rotary Club Târgovişte. „Este nevoie, în aceste momente cumplite pentru țară, pentru întreaga umanitate, să [...]