19 aprilie 2024

SECRET DUS ÎN MORMÂNT! Ce l-a împins pe un tânăr, de 27 de ani, din Moroeni, să-şi pună capăt zilelor

bogdan1Durere fara margini intr-o familie din Moroeni. Un tanar, de 27 de ani, si-a pus capat zilelor si nimeni nu stie exact ce l-a impins sa faca acest gest extrem.

Unii sunt convinsi ca ii purta o dragoste neimpartasita unei fete frumoase care era implicata in alta relatie, in timp ce altii cred ca avea probleme cu banii si din aceasta cauza a decis sa renunte la viata.

Cu sufletele impietrite, rudele ii fac cele necesare sa-l donduca pe ultimul drum…

durereaBogdan postase in ultimele zile mai multe mesaje ingrijoratoare pe o retea de socializare, dar nimeni n-a realizat pericolul pe care tanarul il transimtea – “Durerea ta n-o simte nimeni, tristetea ta n-o vede nimeni, dar fa o greseala si toti o sa fie cu ochii pe tine”

o relatie intTanarul, povestesc unii dintre apropiatii sai, ar fi iubit in secret o fata care avea alt iubit. Un alt mesaj postat de el pe o retea de socializare arata durerea si dezamagire a lui ca nu poate fi langa ea – “o relatie rezista doar atunci cand amandoi lupta pentru ea”. Rudele nu cred insa ca sentimentele pentru fata l-ar fi doborat, ci alte apasari pe care nu le-a marturisit nimanui

smorDOINA ŢÂRĂ, mătuşa tânărului decedat: “Un gest necugetat, dar nici noi nu stim cauza adevarata. S-a vehiculat ca e vorba de o fata, dar este total neadevarat, copilul nu are nicio vina”

Moartea barbatului a socat intreaga comunitate din Moroeni. Oamenii au numai cuvinte de lauda despre el si nu-si mai revin din soc dupa ce au aflat de tragedie

smor2LUCREŢIA ZAMFIR, vecină: “Doamne, dar te-a zguduit odata cand ai auzit! E ceva de… de ce, se prapadisera, nu mai existau fete pe pamant sau in lume. Altii sunt in varsta, te tratezi sa-ti prelungesti viata, sa mai traiesti…”

Cu sufletele cernite, cei dragi se pregatesc sa-si ia ramas bun de la tanarul plecat prea devreme la cer

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial