Se va face! Aleşii au fost de acord cu construirea centrului de recuperare medicală a militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni! | TargovisteNEWS

Se va face! Aleşii au fost de acord cu construirea centrului de recuperare medicală a militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni!

as-mil-md“In urma sedintei de consiliu local, am semnat contractul prin care, in anul in care sarbatorim Centenarul Marii Uniri, am pus bazele unei colaborari care va avea ca rezultat construirea, pe locatia fostului spital de la Manastirea Dealu, a singurului centru de recuperare medicala din Romania a militarilor romani si a militarilor veterani, participanti in teatrele de operatiuni militare, fiind si singurul astfel de centru din Europa de Est.

centru1In cadrul acestui parteneriat, Primaria Targoviste pune la dispozitie locatia, urmand ca Asociatia Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati “Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir” sa asigure finantarea construirii noului centru”, spune primarul Targovistei.

Centrul se va construi în zona fostului spital de la Mânăstirea Dealu, unde Asociaţia Valleriana investise în ultimul timp sume consistente pentru un spital de geriatrie.

Pentru ca investiţia să fie sprijinită, Asociaţia Valleriana, prin cunoscuta femeie de afaceri Mirela Ivaşcu, a decis însă să cedeze proiectul în favoarea celor de la Asociaţia Militarilor.

Şi Primăria Aninoasa susţine acest proiect ambiţios.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]