25 aprilie 2024
Se strâng la birt, însă nu pentru a bea! Ce urmăresc la televizor localnicii din Răcari

Se strâng la birt, însă nu pentru a bea! Ce urmăresc la televizor localnicii din Răcari

racp1Oamenii din Răcari şi-au făcut un obicei din a merge la birt, culmea, pentru urmări în direct, pe o reţea socială, şedinţele consiliului local.

racp2Atenţi, ascultă discuţiile purtate de primar cu consilierii, ba chiar intervin dacă ei consideră că este cazul.

Oamenii spun că astfel sunt mult mai informaţi, iar edilul susţine că, de când cu acest proiect, consilierii sunt mult mai disciplinaţi.

racp3Mândri nevoie mare că pot fi la curent cu noutăţile în timp real şi pot dezbate subiectele zilei, localnicii din Răcari s-au obişnuit să îşi dea întâlnire în barul din oraş pentru a urmări în direct, pe o reţea socială, şedinţele consiliului local.

racp5Localnic: “Au vorbit şi de impozite. Da, mai mult despre restanţieri, sunt mulţi care n-au plătit impozitele, trebuie să se alinieze la standarde.

Localnic: “Aflăm toate, cel puţin până acum, din ce a prezentat domnul şef de poliţie şi cei care au urmat, aproape toate evenimentele din anul trecut, am sesizat.

racp4Cât timp durează şedinţa consiliului local, oamenii care s-au strâns la birtul din localitate sunt numai ochi şi urechi. Cu toţii sunt interesaţi ce noutăţi le mai spune primarul.

Localnic: “Ascultam cu atenţie ce spune primarul, ne interesează. Putem lua la cunoştinţă de tot ceea ce se discută acolo, din timp şi putem şi să studiem.

Iar avantajele par a fi multe.

Localnic: “O idee bună, binevenită, bineprimită. Suntem mai documentaţi şi noi, ce urmează să se facă.

racp6Marius Caravețeanu, primarul oraşului Răcari: “Deseori primesc întrebări în urma unor şedinţe de consiliu, ”am auzit că l-aţi scutit pe x, ia vedeţi, ca ăla are cal, căruţa, nu e în regulă.

Cei care nu reuşesc să vadă în direct şedinţele le pot urmări oricând pe site-ul primăriei.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial