Se moare cu zile! Situație critică la Serviciul de Ambulanță Dâmbovița! De ce a așteptat un pacient 45 de minute în stradă! | TargovisteNEWS

Se moare cu zile! Situație critică la Serviciul de Ambulanță Dâmbovița! De ce a așteptat un pacient 45 de minute în stradă!

pacientApeluri disperate la 112  după ce un găeştean s-a prăbuşit pe trecerea de pietoni din sensul giratoriu şi a zăcut, inconştient, peste 45 de minute. Plin de sânge, bărbatul a fost dus în părculeţul de la piaţă şi a fost păzit de trecătorii speriaţi că va muri lângă ei, fără ajutor.

În zadar au alertat autorităţile. Li s-a spus că în  Găeşti este o singură salvare, care se află la un alt caz, în Şelaru, iar autospeciala SMURD este defectă. Într-un final, am sunat personal la 112 şi operatoarele mi-au spus că ambulanţa vine tocmai de la Târgovişte.

Deşi starea găeşteanului era critică, acesta nefiind în stare să-şi amintească nici cum se numeşte, salvatorii au reuşit să ajungă abia după mai bine de o oră.

Menţionăm că, de curând, a fost inaugurat sediul substaţiei de Ambulanţă din Găeşti, în care Primăria oraşului a investit 2,5 miliarde lei vechi. Cu toate acestea, criza de autospeciale este mult mai gravă decât ne-am imaginat. Minute preţioase se pierd în lupta unora dintre semenii noştri cu moartea, şi asta din cauza gravelor probleme nepublice cu care se confruntă Ambulanţa Dâmboviţa.

sursa – Cronica de Găești

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]