Se moare cu zile! Situație critică la Serviciul de Ambulanță Dâmbovița! De ce a așteptat un pacient 45 de minute în stradă! | TargovisteNEWS

Se moare cu zile! Situație critică la Serviciul de Ambulanță Dâmbovița! De ce a așteptat un pacient 45 de minute în stradă!

pacientApeluri disperate la 112  după ce un găeştean s-a prăbuşit pe trecerea de pietoni din sensul giratoriu şi a zăcut, inconştient, peste 45 de minute. Plin de sânge, bărbatul a fost dus în părculeţul de la piaţă şi a fost păzit de trecătorii speriaţi că va muri lângă ei, fără ajutor.

În zadar au alertat autorităţile. Li s-a spus că în  Găeşti este o singură salvare, care se află la un alt caz, în Şelaru, iar autospeciala SMURD este defectă. Într-un final, am sunat personal la 112 şi operatoarele mi-au spus că ambulanţa vine tocmai de la Târgovişte.

Deşi starea găeşteanului era critică, acesta nefiind în stare să-şi amintească nici cum se numeşte, salvatorii au reuşit să ajungă abia după mai bine de o oră.

Menţionăm că, de curând, a fost inaugurat sediul substaţiei de Ambulanţă din Găeşti, în care Primăria oraşului a investit 2,5 miliarde lei vechi. Cu toate acestea, criza de autospeciale este mult mai gravă decât ne-am imaginat. Minute preţioase se pierd în lupta unora dintre semenii noştri cu moartea, şi asta din cauza gravelor probleme nepublice cu care se confruntă Ambulanţa Dâmboviţa.

sursa – Cronica de Găești

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]