Se lucrează la foc continuu la Creşa 14 din Târgovişte | TargovisteNEWS

Se lucrează la foc continuu la Creşa 14 din Târgovişte

cresa14„La Creșa Nr.14 din municipiul Târgoviște, administrația locală implementrează un alt proiect important în ceea ce privește modernizarea infrastructurii educaționale.

Este vorba despre proiectul privind modernizarea, reabilitarea și extinderea creșei, un proiect în valoare de aproximativ 4,5 milioane de lei, cu o durată de execuție de 24 de luni.

În afară de lucrările de reabilitare efectivă a corpului deja existent, mai avem și o componentă importantă pe zona de extindere a creșei, în condițiile în care la toate creșele pe care le modernizăm prin PNDL avem aceată etapă de extindere.

Și acest lucru din cauza faptului că sunt foarte multe cereri pentru ceea ce înseamnă grădinițe si creșe în municipiul Târgoviște, cu accent pe zona de creșe. Este, în momentul de față, cea de-a cincea investiție în derulare în municipiu.

Sper să finalizăm lucrările acestui proiect cât mai repede, cu precizarea că erau și aici copii în activitate și au fost relocați la Grădinița Nr.14, unde condițiile sunt bune.

Am încercat, pe cât posibil, o relocare fără inconveniente deosebite, atât pentru cei mici cât și pentru cadrele didactice sau pentru părinți”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]