Se lucrează de zor la Dâmboviţa Mall. Foto de pe şantier | TargovisteNEWS

Se lucrează de zor la Dâmboviţa Mall. Foto de pe şantier

Webp.net-resizeimage“Lucrările la “Dâmbovița Mall”, primul mare centru comercial din Târgoviște, se desfasoara in ritm sustinut.
Proiectul reprezintă una dintre cele mai importante investitii private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro.
Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber .
Astfel, nu mai putin de 6 sali de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, toate acestea reprezinta numai cateva dintre reperele proiectului.
Webp.net-resizeimage (1)Investitia genereaza peste 800 de locuri de munca, in faza de constructie si peste 1100 de locuri de munca, in faza de operare, cuprinzand o paleta foarte larga de profesii.
In paralel, Consiliul Judetean Dambovita a finalizat reteaua de canalizare si continua executia drumului de legatura dintre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel, fiind turnat deja primul strat de asfalt.
Tot in zona, Primaria Targoviste va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Bratianu, prin largirea strazii Neagoe Basarab, va crea o noua artera de acces in Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, construieste un parc si vor fi realizate locuinte ANL.
Prin acest proiect, a carui finalizare este preconizata la primavara, marcam cea mai importanta etapa de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani”, spune primarul Cristian Stan.

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]