28 martie 2024
Se implică Arhiepiscopia Târgoviştei în mitingul PSD?

Se implică Arhiepiscopia Târgoviştei în mitingul PSD?

arhComunicat de presă

În legătură cu informațiile apărute recent în presă, cu privire la posibila implicare a instituției noastre în sprijinirea mitingului politic, organizat de către Partidul Social Democrat, sâmbătă, 9 iunie a.c., facem următoarele precizări:
Arhiepiscopia Târgoviștei nu se implică în nici-un fel, direct sau indirect, în manifestarea PSD, întrucât este vorba despre un demers pur politic, iar Biserica este neutră din acest punct de vedere.
În ceea ce privește posibila organizare a vreunei manifestări publice de susținere a familiei naturale, Eparhia noastră a afirmat și în comunicatul de presă din 7 mai a.c. că susține orice instituție sau ONG care este alături de acest important demers al Coaliției pentru Familie, deoarece vizează sănătatea morală a națiunii noastre pe termen lung, la fel cum, de altfel, o fac toate cultele recunoscute în țara noastră.
Regretăm dorința unora de a implica Biserica noastră străbună în lupta politică, știut fiind faptul că Biserica împărtășește atenția și grija sa tuturor concetățenilor noștri, credincioși sau nu, respectându-le opiniile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial