Se fac înscrieri pentru şcolile de agenţi de poliţie! Sunt 765 de locuri | TargovisteNEWS

Se fac înscrieri pentru şcolile de agenţi de poliţie! Sunt 765 de locuri

stud-poliInspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Înscrierile candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție au loc până la data de 15 noiembrie 2019.

Puteți candida pe cele 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi și 10 pentru alte minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și pe 162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Astfel, până pe 15 noiembrie 2019, toți cei interesați pot depune dosarul de înscriere la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Despre condiţiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanţei fizice, proba de verificare a cunoştinţelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, găsiți pe site-ul Poliției Române, la secțiunea carieră – Admitere 2019 și ianuarie 2020 la link-ul: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2019-si-ianuarie-2020.