Şcoala Matei Basarab Târgovişte, investiţii de peste 22 de milioane de lei | TargovisteNEWS

Şcoala Matei Basarab Târgovişte, investiţii de peste 22 de milioane de lei

Webp.net-resizeimage (1)“ŞCOALA GIMNAZIALA “MATEI BASARAB” se afla in plin proces de extindere, reabilitare, modernizare si echipare, valoarea finantarii europene accesate de catre administratia locala targovisteana fiind de 22.223.977,79 lei.

La acest moment, corpul nou de cladire este deja ridicat, structura metalica a noii sali de sport este montata, lucrandu-se si la reabilitarea corpului vechi.

Astfel, in cadrul celei mai mari investitii pe fonduri europene care a vizat vreodata o unitate de invatamant din Targoviste, scoala va fi reabilitata in intregime, va beneficia de o sala de sport, de laboratoare noi si de o sala multifunctionala, de un teren de sport exterior ultramodern, urmand a se bucura si de dotari didactice, de dotari gospodaresti, de dotari si echipament sportiv pentru sala de sport si terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT si software sau de mobilier nou”, spune primarul Cristian Stan.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]