“Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul”, aproape de redeschidere” | TargovisteNEWS

“Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul”, aproape de redeschidere”

Webp.net-resizeimage (1)“Şcoala Gimnaziala „Mihai Viteazul” este aproape de redeschidere dupa ampla investitie de modernizare.
Proiectul, cu o valoare totala de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) si finantat din fonduri europene, echivaleaza cu transformarea din temelii a scolii amintite, care este reabilitata in intregime, construindu-se nu mai putin de 6 corpuri noi de cladire si realizandu-se cresterea numarului de sali de curs de la 22 la 36. In plus, s-a construit o sala de festivitati, s-a extins sala de sport, s-au construit grupuri sanitare si vestiare aferente zonei sportive, la care se adauga o cladire tehnica.
La acest moment, se asteapta sosirea ultimelor dotari”,  precizează Daniel Stan.
Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]