25 aprilie 2024
Scene șocante într-un liceu din Găești! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Scene șocante într-un liceu din Găești! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

batausa1O elevă cu cerințe educaționale speciale a fost sac de box și bătaie de joc pentru o colegă a sa, în pauza dintre două ore. S-a întâmplat la Liceul Tehnologic ”Iordache Golescu” din Găești, sub privirile celorlalți elevi. Totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe un grup de Facebook.

Adolescenta agresată nu ripostează și încearcă doar să se ferească de ploaia de lovituri aplicate de colega sa. Cu toate acestea, nimeni nu intervine în sprijinul său. Mai mult, cel care filma, dar  şi colegii prezenţi în clasă o instigă pe agresoare şi o determină să lovească repetat.

Victima agresiunii este un copil foarte timid, care beneficiază de consiliere psihologică pentru a se integra. În ziua în care a fost bătută, tocmai fusese fotografiată de colegi, în batjocură. Supărată, fata a spus că-l va aduce la școală pe fratele său. Atunci, agresoarea a luat-o direct la bătaie, adresându-i cuvinte grele.

Profesorii au fost șocați de scenele de violență petrecute în sala de clasă, cu atât mai mult cu cât bătăușa nu a făcut probleme până acum. Conducerea liceului a demarat o anchetă și va propune scăderea notei la purtare și mutarea disciplinară a acesteia în altă clasă.

sursa – Cronica de Găești

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial